Media en ICT

De PvdA staat voor een divers media-aanbod in de stad waar alle inwoners van Den Haag gebruik van kunnen maken.

Ons standpunt

  • Een divers media-aanbod in de stad.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven op mediagebied.
Nieuwsberichten over Media en ICT

Rapport Laak: resultaat van half jaar bezoeken aan Laak

door Redactie op 14 februari 2017

Na een half jaar intensief in Laak te zijn gedoken presenteert de PvdA Den Haag vandaag Rapport Laak. Dit 40 pagina’s tellend rapport is een resultaat van tientallen bezoeken en honderden gesprekken in het Haagse Stadsdeel Laak. In Rapport Laak doen de sociaaldemocraten 14 concrete aanbevelingen aan het gemeenbestuur om de wijk verder te verbeteren.

lees verder »

De Servicecode: een contract tussen gemeente en de Hagenaar

door Lobke Zandstra op 7 december 2015

Vorige week lanceerde de PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh de Servicecode , het contract tussen gemeente en de Hagenaar. Samen met Martin Worsdorfer (VVD) mocht ik de onthulling doen. Wij waren uitgenodigd omdat wij met onze nota Dienstverlening 3.0 mede een aanzet hebben gegeven de dienstverlening te verbeteren.  

lees verder »

#InDeRaad: PvdA wil meer investeren in de stad

door Redactie op 5 november 2015

Vandaag spreken we over de programmabegroting van 2016 – 2019. De PvdA zet stevig in op meer investering in de stad, die ten goede komen aan de inwoners van onze stad. Dat betekent: aan de slag met het bouwen van meer huurwoningen, investeren in taal en wijkeconomie. 

lees verder »

Betere dienstverlening op initiatief van PvdA en VVD

door Lobke Zandstra op 8 juni 2015

Vorige week presenteerde het college de Nota Haagse Dienstverlening. PvdA en VVD Den Haag zijn verheugd dat het college veel van de voorstellen uit hun discussienota Dienstverlening 3.0 zijn overgenomen.  

lees verder »

Hoop op betere telefonische bereikbaarheid Leidschenveen

door Jeltje van Nieuwenhoven op 16 april 2014

De gemeente gaat aan de slag om de telefonische bereikbaarheid van Leidschenveen te verbeteren. Wethouder Revis gaf vandaag namens het college toe dat de gemeente wel degelijk een taak heeft als het gaat om de telefonische bereikbaarheid van het alarmnummer.

lees verder »