Door op 23 juni 2014

Martijn Balster nieuwe fractievoorzitter PvdA Den Haag

We zijn verheugd u mee te delen dat Martijn Balster de nieuwe fractievoorzitter van de PvdA Den Haag is. De fractie koos daarnaast Jeltje van Nieuwenhoven tot vice-fractievoorzitter.

“De PvdA heeft een grote klus te klaren. De stad staat aan de vooravond van grote veranderingen in de zorg en sociale zekerheid. We hebben een groot werkloosheidsprobleem op te lossen en de sociale woningvoorraad staat onder druk. Daar zal met man en macht aan moeten worden gewerkt de komende jaren. De PvdA kiest voor alle Hagenaars en Hagenezen, ongeacht je afkomst en ongeacht je inkomen. Juist in moeilijke tijden moeten mensen kunnen rekenen op een steuntje in de rug”, aldus Balster. “Wij zullen het college scherp controleren op de sociale ambities in het recent gesloten akkoord.”

De fractie van de PvdA wil intensief in contact staan met de bewoners. Balster: “We zullen dus veel in de stad te zien zijn. Gesteund door een energiek nieuw afdelingsbestuur en veel actieve partijgenoten zult u ons meer dan ooit tegenkomen. Met ons verkiezingsprogramma stond de partij aan de wieg van meer invloed voor de stadsdelen en voor meer invloed van bewoners op hun eigen buurt. Daar gaan we werk van maken.”