Door op 5 februari 2014

Praat mee over Ypenburg

Het PvdA-wijkteam Leidschenveen-Ypenburg gaat zaterdag 8 februari samen met de raadsleden Lobke Zandstra en Jos de Jong en lokale vrijwilligers in gesprek met de bewoners van Ypenburg. De PvdA’ers zijn van 11:00 tot 14:00 uur in winkelcentrum Ypenburg.

De PvdA Den Haag gaat voor meer zeggenschap van bewoners over het stadsdeelbudget, goede ondersteuning van de Buurt Preventieteams, verkeersveiligheid (zeker bij scholen),openhouden van het stadsdeelkantoor, de aanleg van een snelfietspad naar Den Haag Centrum en extra budget voor cultuur in de wijk.

Tijdens deze PvdA-in de buurt-actie kunnen inwoners van Ypenburg over deze en andere  onderwerpen spreken met de raadsleden. “We staan voor een goede buurt waar iedereen zich thuis voelt”, aldus Jos de Jong. “We gaan samen met de Ypenburgers voor een sterke en sociale wijk. Waar zorg voor ouderen en zieken dichtbij is. Daarom zijn we zaterdag in Ypenburg en vragen we de bewoners wat er speelt. We hopen veel mensen te spreken.”

De PvdA wil meer geld en invloed voor alle Haagse stadsdelen. “Lobke Zandstra: “Daarbij zijn wij de bondgenoot van alle goede initiatieven die er zijn om de buurt te verbeteren. Actieve bewoners moeten hier een belangrijke rol in kunnen spelen.”

Lobke Zandstra en Jos de Jong