Ombudsteam

Het ombudsteam is minder goed bereikbaar in de maanden juli en augustus. U kunt bellen tijdens werktijd naar 0703533724.

Steuntje in de rug nodig?

Loop je vast in een oerwoud van regels en wetten? Heb je betalingsachterstanden en zie je de bomen door het bos niet meer? Duurt je uitkeringsaanvraag veel te lang zonder dat duidelijk wordt waarom? Schakel het PvdA Ombudsteam in!

Het Ombudsteam is er voor iedere inwoner van Den Haag. Met wat voor vraag je ook komt, wij proberen je een (begin van een) antwoord te geven. In de eerste plaatst door je te helpen er zelf sterker uit te komen. Dat kan zijn door je door te verwijzen, je te wijzen op waar je informatie kunt vinden of oplossingsrichtingen aan te dragen.

Een goede voorbereiding is van belang: neem alles mee dat bij je vraag hoort en wacht vooral niet tot dat het te laat is met langskomen.
Het inloopspreekuur is op het PvdA partijkantoor Stationsweg 10b, 2515 BN Den Haag. Dat is op drie minuten loopafstand van Hollands Spoor. Of vijf minuten lopen vanaf de Bijenkorf. Wanneer je met de auto komt, denk er dan aan dat het betaald parkeren is.”

Inloopspreekuur: Maandag van 19.00 tot 20:30 uur op het PvdA partijkantoor Stationsweg 10b Den Haag

Postadres: Stationsweg 10b, 2515 BN Den Haag

Telefoon: 070 – 388 4900

E-mail: ombudsteam@pvda-denhaag.nl