Logo’s

Download hieronder de logo’s van de Haagse PvdA door in onderstaand schema op een bestandsnaam te klikken. Klik met de rechter muisknop op een bestandsnaam en kies ‘Doel opslaan als…’ om het bestand op je PC te downloaden.

Download het rode Haagse PvdA logo in .png > 
Download het rode Haagse PvdA logo in .pdf > 
Download het rode Haagse PvdA logo in .eps > 

Download het witte Haagse PvdA logo in .png > 
Download het witte Haagse PvdA logo in .pdf > 
Download het witte Haagse PvdA logo in .eps > 

De algemene logo’s van de PvdA en verdere huisstijl-instructies vind je op pvda.nl >

Het is belangrijk bij elke toepassing het juiste bestandstype te kiezen voor een optimaal resultaat.

EPS-bestanden

Het bestandstype EPS (Encapsulated PostScript) wordt gebruikt door bijna alle illustratie- en opmaakprogramma’s. De PvdA logo’s met de extentie “.eps” zijn van oorsprong Adobe Illustrator-documenten waarbij de letters zijn omgezet naar paden (gevectoriseerd). Deze EPS bestanden geven het beste resultaat bij offset drukwerk en kunnen bijna ongelimiteerd worden vergroot of verkleind zonder dat er informatie verloren gaat. Als u drukwerk laat maken bij professionele ontwerpers of drukkers kunt u het beste EPS bestanden gebruiken. EPS bestanden kunnen echter op de wat oudere PC’s problemen geven.

PNG-bestanden

PNG-bestanden gebruiken we voor digitale uittingen. Het zijn kwalitatief goede plaatjes met een hoge resolutie en die op het beeldscherm een goed resultaat opleveren. Ze zijn goed geschikt voor digitaal verkeer maar ongeschikt om te printen of te drukken.

PDF-bestanden

PDF-bestanden zijn van hoge kwaliteit met een klein bestandsformaat en zijn zeer geschikt om te printen en af te drukken. Plaatjes met de extensie .pdf zijn bijvoorbeeld bruikbaar in MS Word.

Samenvattend:

  • EPS voor gebruik in drukwerk
  • PNG voor gebruik in web-pagina’s en e-mails
  • PDF voor gebruik in Word-documenten, inprint-flyers en andere producten die geprint worden.
Doe mee!

Doe mee!

Help jij ons met bouwen aan een Den Haag voor iedereen? Of je nu meegaat rozen uitdelen of op welke andere manier dan ook wilt helpen, je hulp is welkom en waardevol. Doe met ons mee en maak het verschil!

Ik doe mee