Docenten

Een goede docent kan het verschil maken voor een kind. Den Haag kampt echter met een flink tekort aan leraren. Het is daarom belangrijk om goede leraren aan te trekken en te behouden, voor alle scholen in Den Haag.

We investeren in goede docenten voor het basisonderwijs

Samen met maatschappelijke partners stellen we een fonds in om goede docenten voor scholen met veel verloop te behouden. Ook investeren we in post-HBO voor PABO-studenten gericht op onderwijs in een diverse wijk, taalachterstand en passend onderwijs. We werken intensief samen met academische PABO’s in onderzoek en het bieden van onderzoeksstages.

(Foto: Flickr / Mediawijzer.net)
Abderrahim Kajouane

Abderrahim Kajouane

Abderrahim is Raadslid en woordvoerder op het gebied van onderwijs, economie, krachtwijken, integratie en burgerschap en financiën. “Dienend leiderschap, meer participatie, solidariteit en creativiteit. Den Haag is een prachtige stad en is in de afgelopen jaren mede dankzij de bijdrage van de PvdA fors vooruit is gegaan. Daar ben ik trots op. Er zijn echter

Meer over Abderrahim Kajouane
Één Den Haag voor iedereen

Één Den Haag voor iedereen

Den Haag is een kleurrijke en diverse stad met een internationale uitstraling. Ruim de helft van alle inwoners is van niet-Nederlandse afkomst. Deze diversiteit brengt veel kansen, maar ook uitdagingen. De Haagse PvdA gaat voor één Haagse samenleving waar iedereen zich thuis voelt.

Lees verder