Penningmeester | Kandidaat-raadslid | 21

Frank Slooten

Frank is adviseur bij Bouwend Nederland, penningmeester van onze afdeling én fietsenmaker in Moordrecht. Hij staat voor een sociaaldemocratische politiek die verschillen in de stad tegengaat en die zorgt voor ondersteuning waar mensen op kunnen rekenen. Frank krijgt energie en ideeën door intensief contact met inwoners en organisaties. Een buitengewoon talentvol politicus.

“Mensen verdienen de kans om hun talenten volledig te ontplooien, van vakman tot hartchirurg. Volgens mij komen talenten alleen tot bloei wanneer mensen kunnen terugvallen op een stevige basis. Een betrokken leraar voor wie wilt leren, een zorgzame verpleegkundige voor wie ziek is, een gezellige sportclub voor wie wilt ontspannen. De PvdA is voor mij de partij die vecht voor deze stevige basis.

Naast mijn activiteiten voor de PvdA werk ik als onderwijsadviseur bij Bouwend Nederland. Hier adviseer ik scholen en bedrijven over beroepsopleidingen in de bouw. Daarnaast vind ik het heerlijk om te wielrennen en ben ik dan ook regelmatig op het wielerparcours van HSK Trias te vinden.”