Kandidaat-raadslid | 25

Huibert Koers

Huibert Koers

Over Huibert Koers

hjkoers@gmail.com

Huib is waarden gedreven en durft zich uit te spreken over moeilijke onderwerpen. Hij is al geruime tijd werkzaam als docent in het beroepsonderwijs. Daarnaast is Huib gastdocent bij Amnesty International en is hij actief betrokken bij een Haagse voetbalvereniging. Huib staat voor een sociaal progressieve politiek. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar thema’s als mensenrechten, onderwijs en sport.

“Den Haag is een prachtige stad. Samen met de Haagse PvdA wil ik me inzetten voor alle Hagenaren. Ik sta voor een Den Haag waarin iedereen zich thuis voelt. Waar diversiteit onze kracht is. Discriminatie moeten we daarom keihard aanpakken.

Als leraar in het beroepsonderwijs weet ik hoe belangrijk onderwijs is. Ieder kind verdient een kans om wat te maken van zijn leven. Mensen zonder opleiding of met een vakopleiding profiteren te weinig van de aantrekkende economie. Daarom moeten we investeren in publieke banen: in de zorg, het onderwijs en de woningbouw.

Iedereen verdient het om een goede baan te hebben voor een fatsoenlijk loon. Zo wil ik samen met jou, je buren en iedereen in de stad werken aan een eerlijker, socialer en sterker Den Haag.”