Bestuurslid

Kai-Yin Or

Werkgroepen

“Mensen verbinden, oog voor iedereen in de samenleving en rechtvaardigheid zijn voor mij redenen om bij de PvdA aan te sluiten. Al van jongs af aan hield ik mij bezig met de posities van een ieder in de samenleving, met hoe sommigen in een mindere (start)positie zitten en met hoe we ervoor kunnen zorgen dat een ieder de kans krijgt om zich te ontplooien, te ontwikkelen en voor zichzelf en voor anderen te kunnen zorgen. Voor mij is PvdA namelijk naast zorg voor jezelf, ook zorg voor anderen.

In het dagelijks leven ben ik beleidsadviseur bij BMC. Ik geef door het hele land adviezen aan gemeenten over verschillende vraagstukken en de inrichting binnen het Sociaal Domein. Het humane karakter en de combinatie van inhoud en organisatie is voor mij daarbij erg belangrijk. Dit zie ik ook terug in de rol van coördinator werkgroepen die ik de komende twee jaar ga vervullen. Verder kan ik erg genieten van (klein en groot) kunst, inhoudelijke debatten, muziek en lekker eten.

We zijn met een jong, fris en ervaren team aangetreden als bestuur; erg leuk en erg mooie dynamiek. We gaan er met onze leden, onze fractie en onze wethouder twee hele mooie jaren van maken!”