Kandidaat-raadslid | 20

Marijke Haisma

Marijke Haisma

Over Marijke Haisma

Marijke is zelfstandig ondernemer. Een grote stap die ze vorig jaar heeft gezet en waar ze trots op terugkijkt. Haar kracht ligt in het begeleiden en bij elkaar brengen van mensen. Haar leidraad hierbij: iedereen heeft talenten en iedereen doet mee. Marijke is o.a. actief kerkenraadslid van de Doopsgezinde Gemeente Den Haag en vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk. Als politica wil ze zich hard maken voor samenleven in een stad vol diversiteit, duurzaamheid en fatsoenlijk wonen.

“Wanneer ik door de stad fiets ben ik er trots op om in deze mooie stad te wonen. Met elkaar maken we deze stad. Met elkaar zijn we de stad. Ik gun iedereen een fijn thuis en werk waarbij je volop je talenten kunt inzetten. Zo duurzaam mogelijk. Daar zet ik me voor in!

Alles begint volgens mij met luisteren. Luisteren naar wat mensen bezighoudt. Luisteren naar wat mensen nodig hebben. Mensen zelf sterk maken om hun dromen te realiseren. Dat doe ik in mijn dagelijks werk als coach en mensenbegeleider. Vanuit mijn idee dat iedereen talenten heeft en mee telt. Als politica hoop ik problemen van mensen te helpen vertalen in oplossingen. Want sommige dingen kun je niet alleen. Dan staan we samen sterker. Samen creëren we een Den Haag voor iedereen! Doe je mee?”