Bestuurslid

Richard Heijnen

Communicatie

“Mijn naam is Richard Heijnen. In het dagelijks leven ben ik student. Na mijn bachelor Bestuurskunde in Rotterdam ben ik een master Politieke Communicatie in Antwerpen gaan doen. Politiek speelt dus een grote rol in mijn studies.

Ik ben lid sinds oktober 2012 en de coördinator communicatie van het huidige bestuur. Ik ben lid geworden van de PvdA omdat ik zag dat anderen minder kansen kregen in de samenleving. Iedereen in Nederland zou gelijke kansen moeten hebben, maar in de praktijk is dat niet altijd het geval. De PvdA is in mijn ogen bij uitstek de partij om hier wat aan te doen. Daarnaast is de PvdA bezig om de stad Den Haag stukje bij beetje mooier te maken. Aangezien ik ben geboren in Voorburg en getogen in Den Haag, is Den Haag wel echt mijn stad. Ondanks dat deze stad al heel fijn is om in te wonen, is er altijd ruimte voor verbetering. Ook daarom ben ik lid van onze mooie partij.

Toen ik lid was geworden kwam ik erachter dat het een gezellige vereniging is die tegelijkertijd serieus en op een positieve manier bezig is met het welzijn van de leden, de stad en haar inwoners. Dit gebeurt allemaal vanuit het sociaaldemocratische gedachtegoed. De vereniging is voor mij een plek waar er een perfecte combinatie is van de mogelijkheid om te leren, een mogelijkheid om je mening te geven en een mogelijkheid om gewoon gezellig met vrienden te praten. Als bestuurslid communicatie draag ik hier graag aan bij door de leden zo goed mogelijk op te hoogte te houden van alles wat onze afdeling ze biedt. Andersom laat ik het bestuur weten wat er speelt bij de leden.”