24 januari 2015, om 14:00, Baztille, Zoetermeer

Bijeenkomst PvdA Haaglanden (voor alle PvdA’ers in de regio)

Op 24 januari organiseren o.a. de PvdA Den Haag, Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp een grote bijeenkomst voor alle PvdA’ers in de regio. PvdA-raadsleden, PvdA-bestuursleden, het Gewest, de kandidaten voor de provinciale verkiezingen en  geïnteresseerde leden zijn van harte welkom. Goed nader kennis maken, ideeën uit wisselen en geïnspireerd raken zijn de uitgangspunten. Zie hieronder de uitnodiging.

Beste partijgenoten,Iedere dag zijn velen van ons bezig met ons ideaal: een socialere, solidairder en groenere gemeente. In veel gemeenten hebben we mee onderhandeld en in veel gemeentes zitten we in het college. Op andere plaatsen moeten we wennen aan een rol in de oppositie. Nieuwe raadsleden zijn ingewerkt in de procedures en de dossiers. Maar er is meer dan je eigen gemeente. Wij zijn ook één PvdA.

Om even aan die waan van de dag te ontsnappen lijkt het ons inspirerend om zaterdag 24 januari met z’n allen, tussen tien (10.00) en twee (14.00)  in Zoetermeer een netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor PvdA’ers uit de Haaglanden-gemeenten te organiseren.

Het programma vindt plaats in een kunstenaarswerkplaats Baztille (http://www.ateliersbaztille.nl/). Het programma zal bestaan uit een kort plenair deel, ronde tafelgesprekken en een rondleiding in de gevangenis van Zoetermeer (PI). De PI kan alleen bezocht worden door mensen die zich hebben aangemeld!

Uiteraard willen we de Staten- en Waterschapsverkiezingen niet zomaar voorbij laten gaan! We zijn dan ook blij dat verschillende kandidaten van de Staten- en waterschapsverkiezieningen zullen komen om met jullie van gedachten te wisselen. Veel partijgenoten uit de Haaglandengemeenten hebben reeds toegezegd te zullen komen om een ronde tafel voor te zitten of in te leiden. (Imago en inhoud; Fietsen fijn!; Gevangen erin maar hoe blijf je eruit ofwel helpt die nieuwe jeugdzorg?; locatiebeleid een sociaaldemocratisch stuurmiddel?) Daarnaast is Pieter Hilhorst onze gast om te praten over doe-democratie.

Tijdens de informele lunch is er natuurlijk de tijd om nader kennis te maken en hopelijk ook inspiratie op te doen.

We willen hopen van harte dat ook jij er 24 januari bij wil zijn! Meld je aan op[email protected].

Let op: Wil je mee naar de PI Zoetermeer? Meld je dan voor 16 januari aan en neem op de dag zelf je identiteitsbewijs mee.

Wij kennen niet al onze actieve leden in de regio. Neem dus vooral partijgenoten mee!

Met rode groet,

Yvonne (Rijkswijk), Marieke (Pijnacker-Nootdorp) en Lobke (Den Haag)

mail ons op: [email protected].
Yvonne Hagenaars: / [email protected] / 06-42021498 / @andersyvonne
Marieke van Bijnen / [email protected] / 06-31684782 / @mariekevbijnen
Lobke Zandstra / [email protected] / 06-28633189 / @lobkezandstra