Contact

Gemeenteraadsfractie PvdA Den Haag

Bezoekadres
Spui 70
2511 BT Den Haag

Postadres
Postbus 19157
2500 CD Den Haag
Kamer A.03.02

E-mail: [email protected]
Telefoon: 070 – 353 37 24

Pers

Journalisten en media kunnen hun vragen stellen aan het fractiebureau of direct contact opnemen via: 06 – 31 01 57 85

Foto’s van onze wethouder, raadsleden en fractievertegenwoordigers zijn gratis te gebruiken en hier te vinden >

Bestuur PvdA Den Haag

E-mail: [email protected]
Telefoon: 070 – 388 4900

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat onze fractie en het bestuur doen en willen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Jonge Socialisten Den Haag-Leiden

Website: www.js.nl/afdelingen/den_haag_leiden
Email: [email protected]

Ombudsman PvdA Den Haag

Loop je vast in een oerwoud van regels en wetten? Heb je betalingsachterstanden en zie je de bomen door het bos niet meer? Duurt je uitkeringsaanvraag veel te lang zonder dat duidelijk wordt waarom? Schakel het PvdA-ombudsteam in! Het Ombudsteam is er voor iedere inwoner van Den Haag. Met wat voor vraag je ook komt, wij proberen je een (begin van een) antwoord te geven. Dat kan zijn door je door te verwijzen, je te wijzen op waar je informatie kunt vinden of oplossingsrichtingen aan te dragen.

Yvonne Louise Beijerling bekleedt momenteel de functie van Ombudsman van de PvdA Den Haag. Zij schrijft ieder jaar een ‘ombudsbrief’ met een overzicht van problemen waar mensen tegen aanlopen in hun relatie met de gemeentelijke overheid. De PvdA-fractie gaat met die punten aan de slag.

Email: [email protected].

Partijkantoor

De gemeenteraadsfractie, het bestuur, de Jonge Socialisten Den Haag – Leiden, het ombudsteam en de werkgroepen gebruiken ons partijkantoor.

Adres
Stationsweg 10b
2515 BN Den Haag

Telefoon: 070 – 388 4900

De beschikbaarheid van het partijkantoor vind je hier. Reserveren kan via [email protected] door het tijdstip en de datum door te geven.

Wijkteams

De PvdA Den Haag heeft verschillende wijkteams om de PvdA in de wijken zichtbaar te maken en de fractie van informatie te voorzien. Wil je je aansluiten bij een bestaand wijkteam of een eigen wijkteam opzetten? We helpen je graag waar nodig.

Werkgroepen

De PvdA Den Haag heeft verschillende werkgroepen die zich bezighouden met specifieke thema’s. Wil je een keer meedoen met een bestaande werkgroep, commissie, of een werkgroep over een nieuw onderwerp starten?