Bestuurslid wijkteams

Marijke Haisma

Marijke Haisma

Over Marijke Haisma

Mijn naam is Marijke Haisma, ik woon op de vruchtbare grond van de Zuid-Hollandse Bierbrouwerij, oftewel de Z.H.B.-Hoven, inderdaad de buurt Kortenbos in het Centrum. Sinds maart 2024 ben ik bestuurslid van de Haagse PvdA met als aandachtsgebied Wijkteams. In het dagelijks leven heb ik mijn eigen bedrijf Activeerjetalenten. Als sociaal ondernemer breng ik de PvdA waarden in de praktijk. Ik coach en train mensen op weg naar een nieuwe stap in hun leven (re-integratie, outplacement, 2e spoor) of sterker in hun werk staan (talentmanagement). Daarnaast ben ik dol op reizen, ga ik vaak naar het strand en de zee en doe graag iets cultureels.

Ik ben actief voor de PvdA omdat ik wil bijdragen aan een solidaire, rechtvaardige en duurzame samenleving waarin iedereen talenten heeft en meetelt. Verheffing is een term die me erg aanspreekt. Kansen voor iedereen, duurzaam werk met goede arbeidsomstandigheden, fatsoenlijke en betaalbare huisvesting zijn voor mij de belangrijkste punten op dit moment. Een leefbaar Den Haag waar ruimte is voor iedereen.

Ik heb zin in de komende bestuursperiode en heb er vertrouwen in dat we het tij met zijn allen kunnen keren: op naar een socialere samenleving en een democratische toekomst. Een frisse linkse wind die iedereen meeneemt. Ik hoop jullie allemaal snel bij één van onze activiteiten te ontmoeten!