Voorzitter Jonge Socialisten Den Haag - Leiden

Daan de Jong

Daan de Jong

Over Daan de Jong

Daan de Jong is twintig jaar en student Wiskunde, Informatica en Economie in Leiden en Rotterdam. Hij ziet de grootste uitdaging voor de politiek en voor linkse partijen in het bijzonder om weer verbinding te zoeken met alle mensen in de samenleving en om weer oog te krijgen voor problemen van alle klassen. Bij de JS wil hij mijn steentje hieraan bijdragen door jongeren in alle lagen van de samenleving te enthousiasmeren voor (linkse) politiek.

De Jonge Socialisten Den Haag – Leiden wil op zijn eigen manier een sociaal en solidair profileringsagenda realiseren, waarmee het wil inspelen op de stromingen die aan de gang zijn in de steden (en bijbehorende dorpen).
Wij maken daarom ons hard voor:
– Goede zorg voor iedereen;
– Betaalbaar wonen;
– Meer zekerheid op de arbeidsmarkt.

De Jonge Socialisten Den Haag-Leiden organiseert activiteiten, zowel inhoudelijke als gezellige, voor iedereen uit Den Haag, Leiden en omstreken. Een kleine greep van activiteiten uit het verleden: emancipatie met oud-Eerste Kamerlid Kim Putters, debatavonden met andere politieke jongerenorganisaties, duurzaamheid met Diederik Samsom, gezellige filmavondjes, Mei Li Vos over werk en toekomst, raadssimulaties, politieke workshops en nog veel meer!

Word je al enthousiast als je dit leest? Kom dan gauw een keertje langs bij één van onze activiteiten! We vinden het hartstikke leuk als je komt en iedereen is van harte welkom!
Naast de vele activiteiten die wij als bestuur organiseren, kan je zelf ook meehelpen en meedenken bij zowel de JS als de PvdA door deel te nemen aan een werkgroep. Het hele bestuur is te bereiken via . Kijk voor meer informatie op https://denhaag-leiden.js.nl/.