LOKALE MEDIA

De PvdA vindt het belangrijk voor de lokale democratie dat bewoners een goed en divers media-aanbod hebben. Wij vinden wijkkranten heel belangrijk voor de informatievoorziening van onze inwoners. Daarom willen wij:
  • dat de gemeente zich niet bemoeit met wat er gepubliceerd wordt, maar lokale media wel stimuleert en faciliteert. De gemeente moet nieuwe media-initiatieven ruimte geven en zorgen voor een divers-media-aanbod;
  • dat Den Haag minimaal een weekkrant moet hebben. De gemeente moet bewonersorganisaties ondersteunen bij het communiceren met bewoners.
Bülent Aydin

Bülent Aydin

Ik woon al jaren met mijn partner en kinderen in deze fantastische stad aan het strand. Als raadslid streef ik ernaar om in samenspraak met bewoners, instellingen en andere politieke partijen te zoeken naar oplossingen voor problemen, en de uitdagingen daarbij, van de inwoners van onze stad. Een stad waar het er niet toe doet

Meer over Bülent Aydin
Den Haag voor iedereen

Den Haag voor iedereen

De Haagse PvdA knokt voor de toekomst van onze stad en haar mensen. Zodat iedereen betaalbaar kan wonen. Zodat iedereen kans maakt op een goede baan en de zorg krijgt die ze nodig hebben. Voor een Den Haag voor iedereen.

Lees verder