Seizoensafsluiting 2018/2019

12 juli, om 16:00, Stationsweg 10b | Stationsweg 10b

Het politieke seizoen loopt langzaam ten einde. Een seizoen waar er veel vooruitgang is geboekt en waar een ieder binnen de Haagse PvdA zich heeft ingezet.

Dat verdient een feestje. Daarom vindt onze traditionele seizoensafsluiting plaats in en rondom ons partijkantoor, met een borrel en een barbecue/potluck. We maken er een gezellig samenzijn van. Op vrijdag 12 juli ben je vanaf 16.00 uur van harte uitgenodigd aan de Stationsweg 10b. De BBQ zal bemand worden door het afdelingsbestuur.

“Een potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten mag meebrengen (vaak zelf bereid) en dat deelt met alle andere aanwezige gasten”. Er zit geen verplichting aan het meebrengen van eten, er is genoeg eten aanwezig. 

Graag vooraf aanmelden
In verband met het doen van inkopen willen wij je vragen om je uiterlijk 6 juli aan te melden. Dit kan via afdeling@pvdadenhaag.nl. Uiteraard zal er rekening worden gehouden met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging.

Leden die daar prijs op stellen, kunnen gebruikmaken van de Rode Taxi. Graag vooraf aanmelden per e-mail. Of telefonisch bij onze vrijwilligers op het partijkantoor (070-388 4900).

#SeizoensafsluitingPvdA#DenHaag#Potluck