Door op 8 augustus 2015

Heropening partijkantoor tijdens zonnige seizoensafsluiting

Op een zonnige zomeravond in juli vond onze traditionele seizoenafsluiting plaats. Een mooie, drukbezochte avond: zo’n 70 leden en gasten van verschillende organisaties uit de stad prikten een vorkje mee van de barbecue en namen meteen een kijkje in ons partijkantoor, dat de afgelopen periode flink wat veranderingen heeft ondergaan.

Het vernieuwde partijkantoor is niet alleen een veel lichtere en prettigere plek geworden voor onze vrijwilligers en onze vergaderingen; de ruimte heeft ook, mede door een nieuw ontwerp van de etalage, een veel openere uitstraling gekregen. Er kunnen bovendien veel meer mensen in, waardoor het partijkantoor voortaan goed is te gebruiken voor grotere bijeenkomsten en ALV’s. Tijdens de zomerafsluiting werd geopperd het kantoor in de toekomst ook geschikt te maken voor organisaties uit de buurt die geen eigen ruimte hebben, een heel mooi idee!

De herinrichting is nog niet klaar. Aan het einde van de zomer organiseert het bestuur een grote opruimactie en willen we iedereen uitnodigen om mee te denken over hoe het kantoor aangekleed kan worden. We zullen hiervoor een bijeenkomst organiseren.

De seizoensafsluiting was tevens een mooi moment om Jan van Kranenburg in het zonnetje te zetten ter ere van zijn 50-jarig lidmaatschap. We kennen Jan als een zeer betrokken lid en trouw bezoeker van de ALV’S,  die zich door de jaren heen op allerlei manieren heeft ingezet voor onze vereniging. We zijn hem daarvoor zeer erkentelijk!