Door op 25 september 2015

#PvdAindeBuurt: Scheveningen

Afgelopen weekend heeft de fractie samen met het wijkteam Scheveningen zich op de hoogte gesteld van wat er allemaal in Scheveningen speelt. We werden hartelijk ontvangen in Duindorp (bedankt Jack du Pon en Jaap Spaans) en in het Havenkwartier. Daar had Teun van Dijk voor een strak programma gezorgd.

Veel is de revue gepasseerd. De woningbouw op het Norfolkterrein, het ondernemingsklimaat in de haven, de speelgelegenheden voor kinderen, de verkeerschaos bij de Westduinweg. Uitgelegd allemaal door betrokken en bezorgde buurtbewoners. Indrukwekkend allemaal. Zoals Martijn, onze fractievoorzitter ook zei: “Ik ken de dossiers wel, maar het is goed om dit weer eens te zien.” Het was zeer de moeite waard en verhelderend. We zijn enthousiast over de openheid waarmee we ontvangen werden. Wij als PvdA hebben onze hand uitgestoken, en die is vanuit de organisaties aldaar zeker aanvaard. Er is veel werk te doen!

Maar… dit soort bijeenkomsten is wat ons betreft een enorme stimulans om de schouders er onder te blijven zetten. Scheveningen is het dubbel en dwars waard!

Het bezoek leidde ook tot een aantal schriftelijke vragen van onze fractie aan het college.

CPQt541UsAE1qKx.jpg-large

CPQtvHQU8AEBePs.jpg-large

CPQtx4uU8AEV7aM.jpg-large

CPQt4p3UkAIrBf0.jpg-large