Even voorstellen: onze nieuwe fractievertegenwoordiger Suzanne Piet

Door Suzanne Piet op 21 december 2023

Vandaag is Suzanne beëdigd als fractievertegenwoordiger. Zij zal zich bezighouden met jeugdhulp, welzijn en volksgezondheid. We zijn heel erg blij dat Suzanne deel is van onze fractie, waarmee we weer op volle sterkte zijn. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

“Mijn naam is Suzanne Piet, 28 jaar en samen met mijn vriend Edgar woonachtig in de Stationsbuurt. Ik was 16 toen ik lid werd van de PvdA, destijds geïnspireerd door mijn hele goede, maar zeer rechtse maatschappijleerdocent. Ik zocht naar een partij die weliswaar staat voor individuele vrijheden, maar juist ook voor een eerlijke verdeling van kansen, welvaart en zekerheid. Dat vond ik hier, bij de Partij van de Arbeid.

Oorspronkelijk kom ik uit Amstelveen, waar ik mij eerder als raadslid bezighield met het sociale domein. Ik ben erg blij dat ik mij nu ook weer met sociale thema’s bezig mag houden, namelijk met jeugdhulp, welzijn en volksgezondheid. Het zijn grote thema’s, waar nog veel te winnen is.

Ik werk daarnaast als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Sociale Zaken. Daarvoor heb ik mij een aantal jaar als rijksambtenaar beziggehouden met passend onderwijs. Naast het zittende ambtenarenbestaan sloof ik mij een paar keer per week uit in de sportschool als spinning- en bodycombat-instructeur. Ik vind het super om samen met de deelnemers diep te gaan!

Wil je eens koffie drinken om te praten over één van mijn portefeuilles? Stuur een mailtje naar [email protected] en ik kom graag met je in contact!”

Suzanne Piet

Suzanne Piet

Suzanne (1995) woont in de Stationsbuurt. Ze is werkzaam als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Sociale Zaken. Daarvoor heeft zij zich een aantal jaar als rijksambtenaar beziggehouden met passend onderwijs, en is heel blij dat ze zich weer met sociale thema’s bezig mag houden. Suzanne zal zich als fractievertegenwoordiger bezighouden met welzijn, jeugdzorg en volksgezondheid.

Meer over Suzanne Piet