Fractievertegenwoordiger | Bestuurslid

Samir Ahraui

Escamp

Samir is een jong toptalent. Hij is een zeer welbespraakte, energieke en waardengedreven sociaaldemocraat. Als voorzitter van de Jonge Socialisten Den Haag-Leiden maakte hij veel indruk met zijn toespraak tijdens de 1-meiviering bij het Troelstramonument. Nu hij zijn studie heeft afgerond, is hij er klaar voor om de politieke arena te betreden. Samir werkt als adviseur Treasury voor de gemeente Rotterdam.

“Den Haag heeft veel om trots op te zijn. Wijken waar je fijn kunt wonen, bedrijven en organisaties met goed werk voor een fatsoenlijk loon, clubs waar je je thuis voelt, goede scholen en menselijke zorg. Toch valt er nog veel te verbeteren.

Nog te vaak ervaren Hagenaars dat hun achtergrond invloed heeft op hun kansen bij het vinden van een stage of baan, bij het uitgaan met vrienden en bij het krijgen van schooladviezen op de basisschool. Ik wil dat, samen met jou, veranderen, omdat iedereen in onze stad dezelfde kans verdient. Want samen zijn we de stad en alleen samen kunnen we het verschil maken.

Strijd jij mee voor de stad van morgen, een Den Haag waar iedereen meetelt?”