Door op 10 februari 2014

PvdA opent aanval op de Partij van de Verdeeldheid (PVV)

De PvdA maakt zich grote zorgen over de toekomst van Den Haag. Volgens lijsttrekker Rabin  Baldewsingh van de PvdA staat op 19 maart veel op het spel: “De rillingen lopen over mijn rug als ik het verkiezingsprogramma van de PVV lees”.

De PVV lijkt de zorgen van mensen in deze stad allerminst aan te voelen. In hun programma staan geen plannen om te zorgen voor meer banen. Ook met wonen heeft de PVV niets: de enige keer dat deze spreken over  wonen, gaat het over containerwoningen. En een financiële paragraaf is men vergeten.

“Waar is het verhaal over de problemen die de mensen in de stad echt bezighouden: een baan, bestrijding van armoede, een betaalbaar huis, een prettige leefomgeving? De inzet op 19 maart is duidelijk: Het gaat om de toekomst van Den Haag, als stad waar we samen sterk staan of de verdeelde stad van de PVV”, aldus de PvdA-lijsttrekker.

De PVV lijkt op basis van hun boodschap van verdeeldheid en onverdraagzaamheid groot te worden. “Met een grote PVV stevenen we af op een stad van verdeeldheid en uitsluiting. Hagenaars kunnen op 19 maart een stevig weerwoord laten horen tegen het PVV-verhaal van onverdraagzaamheid. Het is erop of eronder!”

De PvdA constateert dat de PVV zich volledig afzijdig houdt in de campagne. Van lijsttrekker van de PVV, die onlangs uit Gouda is ingevlogen, is nog niets gezien. Ook de afgelopen periode heeft deze partij op geen enkele manier laten zien de stad te willen verbeteren. Baldewsingh: “Politieke partijen die alleen maar van de zijlijn angst aanpraten verdienen geen plek in het gemeentebestuur. Met de PVV is geen zaken te doen. Daar zijn ze blijkbaar ook niet op uit”.

 

Waar ben je naar op zoek?