Solliciteer voor het afdelingsbestuur 2024-2026!

18 januari 2024

Beste Haagse PvdA’er,

Onze afdeling is op zoek naar een nieuw afdelingsbestuur voor de periode 2024-2026! Heb je tijd en zin om je in te zetten voor de partij? Om activiteiten te organiseren, nieuwe leden welkom te heten, campagne te voeren voor de Europese verkiezingen, contacten te onderhouden met de fractie of aan de slag te gaan met werkgroepen, wijkteams of communicatie? Stel je dan kandidaat voor een plek in het afdelingsbestuur.

Het bestuur van de periode 2024-2026 heeft als belangrijkste taak de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen: schrijven van het verkiezingsprogramma, opstellen van de kandidatenlijst en de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hierbij is het bestuur ook verantwoordelijk voor de vorm van linkse samenwerking.
Daarnaast zorgt het bestuur voor een levendige afdeling, waarin mooie activiteiten georganiseerd worden, en waarin plek is voor iedereen. Flinke uitdagingen, waar een enthousiast bestuur bij nodig is.

De vacatures, aandachtsgebieden en profielschets vind je hier: Profielschets bestuur PvdA Den Haag 2024-2026

Kandideren is mogelijk door uiterlijk vrijdag 16 februari 23:59 uur een korte motivatiebrief en een cv te sturen naar de selectiecommissie via [email protected].

De selectiecommissie bestaat uit Koen Baart, Paulien van der Hoeven, Vincent Balai, Renske van Slooten en Lilit Zeltsburg. Zij voeren gesprekken met kandidaten op de avonden van 20, 22 en 23 februari en overdag op 24 en 25 februari en 2 maart. Hierna doen zij een voordracht aan de ALV die plaatsvindt op dinsdag 26 maart.

Heb je vragen over de procedure, de profielschets, de inhoud van het werk of iets anders, neem dan contact op met Koen Baart, voorzitter van de selectiecommissie (06-54611927), of met iemand van het huidige afdelingsbestuur. Eén vraag kunnen we nu alvast beantwoorden: Ja, bestuurslid zijn is ontzettend leuk en zeer zeker de moeite waard!

Met rode groet,

de selectiecommissie voor het bestuur 2024-2026,

Koen Baart (voorzitter)

Paulien van der Hoeven

Vincent Balai

Renske van Slooten

Lilit Zeltsburg