Den Haag voor iedereen

Den Haag is een stad om trots op te zijn. We leven samen met zoveel verschillende mensen, met verschillende dromen, in zo verschillende buurten. Veel mensen hebben het goed. Maar Den Haag kan nog zoveel beter en socialer. De Haagse PvdA knokt voor de toekomst van onze stad en haar mensen. Zodat iedereen betaalbaar kan wonen. Zodat iedereen kans maakt op een goede baan en de zorg krijgt die ze nodig hebben. Voor een Den Haag voor iedereen.

Lees het verkiezingsprogramma

Goed wonen voor iedereen

Mensen komen steeds moeilijker aan een betaalbaar huis. Steeds meer mensen wonen in een slecht onderhouden woning. Wij willen dat iedereen goed, veilig en betaalbaar kan wonen. Daarom investeren we in nieuwe, betaalbare huizen. Slechte woningen moeten worden opgeknapt.

Lees verder

Één Den Haag voor iedereen

Den Haag is een kleurrijke en diverse stad met een internationale uitstraling. De Haagse PvdA gaat voor één Haagse samenleving waar iedereen zich thuis voelt. Dat betekent dat ieder kind in Den Haag dezelfde kansen op goed onderwijs verdient. Armoede in Den Haag accepteren we niet.

Lees verder

Goed werk voor iedereen

We zijn er trots op dat er dankzij ons banenplan 10.000 nieuwe banen zijn bijgekomen in Den Haag. Toch zijn er nog te veel mensen in de stad die geen werk kunnen vinden, of afhankelijk zijn van een slecht betaald en onzeker werk. Daarom investeren we in publieke banen: in de zorg, het onderwijs en de woningbouw. Zo creëren we opnieuw 10.000 banen.

Lees verder

Goede zorg voor iedereen

Als je zorg en ondersteuning nodig hebt, dan wil je dat het gewoon goed en snel geregeld is. Zorg dichtbij, met vertrouwde gezichten in de wijk. Daarom zetten we het mes in de marktwerking in de zorg en pakken we de enorme gezondheidsverschillen tussen Haagse wijken aan.

Lees verder

Een veilige, schone stad voor iedereen

Auto’s nemen veel ruimte in en zijn de reden dat Den Haag de meest vervuilde straten van het land heeft. Het is dus logisch dat je nog maar één auto betaalbaar in de buurt van je huis kwijt kunt, en we drukke en vervuilde straten aanpakken, herinrichten en opknappen. Ook de gemeente kan nog een

Lees verder

Samenvatting: Den Haag voor iedereen

Den Haag is een stad om trots op te zijn. We leven samen met zoveel verschillende mensen, met verschillende dromen, in verschillende buurten. Veel mensen hebben het goed, maar Den Haag kan nog zoveel beter en socialer. De Haagse PvdA knokt voor de toekomst van onze stad en haar mensen: voor een Den Haag voor iedereen. Lees hier de samenvatting van het verkiezingsprogramma.

Lees verder